);
Makaron wałkowany, krojony o grubej, mięsistej strukturze.
Wstążka Rosołowa przypomina makaron, który robiły nasze babcie ręcznie wałkując i krojąc. Polecamy go głównie do zup ale również z wszelkimi sosami.
Makaron orkiszowy, jasny, jajeczny ORvita to makaron wytworzony techniką wałkowania z eko mąki orkiszowej jasnej (typ 630) ORvita, która powstała w wyniku przemiału ekologicznego ziarna prastarej, leczniczej odmiany orkiszu Oberkulmer Rotkorn. Makaron orkiszowy, jasny, jajeczny zawiera na jeden kilogram mąki orkiszowej dwa jaja, jest produktem naturalnym bez dodatków chemicznych.
Makaron orkiszowy wałkowany ORvita należy gotować od 5 - 8 minut.
Eko Orkisz ORvita
- jest uprawiany w sposób ekologiczny (wszystkie nasze pola posiadają certyfikat EKO)
- zawiera wysokowartościowe białko, o innej strukturze niż zawiera je pszenica
- zawiera mikroelement thiocyanate (Thiocyanat /Rhodanid), który wzmacnia immunologię organizmu
- pozytywnie wpływa na pracę całego organizmu
Dostępne opakowania: 400g
Producent:
Orvita.pl Sp. z o.o.
Paderewskiego 36, 62-020 Swarzędz
Kraj pochodzenia: Polska
Dodatkowe informacje:
Opinie i uwagi na temat produktu prosimy kierować na adres: zakupy@orvita.pl